acasadipia

Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av Pia - 12 augusti 2012 21:03

Här kommer några bilder på betong gjutningen och vad det blev för något.


Jag tjuvstartade lite med dessa tre. de båda faten har jag gett bort men den i mitten står nu på mitt köks bord

     


SÅ här såg det ut medans vi väntade på resultatet. Vi är likamed jag , Kristina och mamma. Det var nog mest Kristina och jag som gjöt i år. Kristina blandade och jag gjorde i ordning byttorna. I år testade vi lite nya grejor bla hade vi vit vasselin istället för matolja i byttorna så betongen skulle lossa bättre när de hade brunnit fördigt. Jag rekomenderar inte det de flesta byttorna var jag tvungen att ha sönder och det tog lång tid krukorna blev riktigt torra. Har några som forfarande står på tork och det är snart en vecka sedan jag tog ut dem ur formarna. VI testade även att göra mönster i betongen med olika blad, virkade dukar och tapet. Men vi är ännu i försökar tagen så allt blir ju inte lyckat.

             


Efter en lång väntan och sedan borttagning av formar så blev dem så här:


                         


I dag var jag och familjen på lådbilslandet i Nykvarn. Det är härlig att se så lyckliga killar köra omkring i lådbilarna. På hemvägen stannade vi till vid Sibylla i Enköping för var sin hamburgare.


    


I dag kom jag äntligen ut på en promenade . Jag fick sällskap av min kompis oxå. När jag kom hem gjorde jag 10x2 sittsupps. Så nu gäller det att forsätta så jag får bort gotlands kilona.


God natt

Av Pia - 12 augusti 2012 17:20

Nu har jag hittat sladden. Men när jag skulle börja ladda ner bilder så tog batteriet slut i kameran så ni får vänta tills i kväll på att se bilderna från betong gjutningen och diverse loppis fynd och lite annat.


Hörs senare

Av Pia - 12 augusti 2012 09:20

Hejsan! nu har jag lagt min sladd till kamera på något bra ställe så jag inte hittar det. Det sista jag kommer i håg var att jag skulle lägga den så jag snabbt skulle kunna lägga in bilder på bloggen. men man kan undra var jag la den då? Minnet tryter nu när man är över 40. Men förhoppningsvis så hittar jag den under dagen så jag kan lägga in alla under bara bilder  jag har.


I går var det den 11 augusti. om min kusin Elin hade levt så hade hon fyllt 38 år, men tyvärr blev hon bara 22 år. Minns henne som det var i går . Det är konstigt det här med livet som bara går vidare när någon nära lämna den. På något konstigt sätt så kommer man igen efter chocken av förlusten och lever vidare. Jag själv har ju träffat min mina och gift mig samt fått två underbara ungar efter det att Elin lämnade oss. Men hon lever vidare i våra tankar så hon är närvarande i allafall även fast vi inte kan se henne.


I går kväll var vi hos en kompis som hade fyllt 40 år. Vi åt gått och hade det trevligt. En hel drös med ungar var där i alla möjliga åldrar. så Barnen sprang runt och hade det kul oxå.


Nä nu ska jag gå och leta efter kamerasladden och försöka ta ut en sticka ur Joakims fot.


Vi ses!!!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards