acasadipia

Alla inlägg den 7 maj 2021

Av Pia - 7 maj 2021 08:47

Det var några som reagerade på mitt inlägg igår. Och ville tydligen läsa om mitt elände. Skriver väl lite till då.

Igår kände jag mig urusel. Årkade faktiskt inte göra middag. Min minsting sa det går bra med pannkakor. Jag sa då får du göra dem själv för jag orkar inte. Ok då gör jag plättar sa han. Fixa till smeten kan han fick stötta lite med stekningen men han gjorde det 98 % själv. Och jag fick smaka lite oxå. Stora killen blev sur och stängde in sig och jag sa förlåt men ta vad du vill eller ingenting idag orkar jag bara inte. Om han inte smög upp så åt han inget igår. Men när jag gixk och sa nu är det dax att lägga sig så fick jag ett leende. Så det blev bra där med. Men som mamma känner man sig skit dålig när det blir så här. Tog fram köttfärsen så det blir något ned den i kväll.

Gjorde klart en diamond-tavla i förrgår tyvärr saknades det 7 pärlor i en färg. Så irriterande. Men satte ut en fråga på en fb-sida och frågade om någon hade denba färg. Och vet ni vad det var npgon som hade det och dem kommer nog idag så idag blir tavlan nog hel färdig. Så här ser den ut utan de saknade pärlorna. Se lär inte se var det saknas.

Och så började jag förbereda mig för en ny tavla. Att sitta och dutta och lyssna på bok är terapi.

Kom inte ut på någon promenad igår. Men efter jag har skrivit detta tänkte jag klä på mig och traska ut på en. Det är stegtävling på jobbet igen. Så måste ge npgra steg till grupoen varje dag.

Det känns bättre idag iallafall.

Ha det

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards