acasadipia

Alla inlägg den 19 juni 2017

Av Pia - 19 juni 2017 07:12

I stort sätt är all tvätt tvättad. Kört diskmaskinen två gånger i helgen. Har röjt på balkongbord och köksbord. Samt lite på vardagsrumsbordet. I lördags var jag ner på Märsta centrum och handlade lite smink, garn och en flaska rosé. Sminket, en mascara och en eyeliner används idag tillsammans med kajal. David tyckte jag skulle ha läppstift oxå. Har nog inte sminkat mig på två år. Men tänkte att jag skulle känna mig finare med lite smink. Vem vet kanske börjar med örhängen oxå.

Igår vaknade jag kanska pigg och glad (för att vara mig alltså) plockade lite, läste, och tog det lungt. Helt plötsligt kom en intensiv värk i hela kroppen, blev kallsvettig, tryck över bröstet. Blev väldigt trött, eller rättare sagt utmattad. Ångesten. Allt detta kom på en gång som en blixt från klarblå himmel. Var däckat några timmar. Hittade krafter till baka någon timme innan killarna kom. Tog en dusch och pysslade om mig själv. När jag la mig så mådde jag skapligt. Hel konstigt när detta händer. Det brukar inte vara så stora hopp i mitt mående. Brukar känna mig låg ett tag innan det slår in och så brukar det hålla i sig någon dag. Men i gå kom och gick det på några timmar.

I lördags eftermiddag blev det så varmt på balkong och lägenhet. Så jag tog min picnickorg med virkning, bok, filt, kudde och vatten och flyttade ut på gården ett par timmar. Satte mig under ett träd (inte ett korkträd, och jag luktade inte på blommorna) och virkade min matta. Hade faktiskt packat ner men bluetooth högtalare oxå och lyssnade på Mötley Crües skiva "girls, girls, girls" som släppdesför trettio år sedan. Hade riktigt mysigt. Efter ett tag min granne som bor över mig ner och vi satt och snackade ett par timmar på filten. Mycket trevligt. Virkade klart min matt när jag kom upp i lägenheten den blev helt ok. Gamla kläder blev till trekågarn som blev en matta. Nu ska jag bara städa i badrummet så kan jag lägga in mina två mattor. (Matta på bild två har varit klar ett tag nu)

I går eftermiddag blev jag lite kreativ och flätade tre armband. Blev fina tycker jag.

Nä nu skriker min bok efter mig. Så ha en trevlig dag.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards