acasadipia

Alla inlägg under februari 2013

Av Pia - 15 februari 2013 07:21

Morgon funkade jätte bra Joakim klädde på sig utan att gnälla och när vi kom till fritids så klädde han av sig utan tjafs. Så allt löpte på bra. Men vad upptäcker jag nästan vid station, jo jag hade glömt handväskan hemma. Mycket irriterande när det äntligen funkade med allt annat.

I morgon åker jag och Joakim till Älvsjö och går på sy-festivalen, har gjort en liten budget så jag inte shoppar för mycket. Det var ett år sedan vi var där förra gången. Joakim har frågat många gånger när vi ska gå på sy-festivalen. Nästa år tror jag att jag tar md David oxå. I fall han vill förstås.

Vi har kommit förbi Upplands Väsby sedan kommer stopp signal typiskt.

Ha en bra dag

Av Pia - 11 februari 2013 06:11

Klockan är 06.06 och jag är på väg till jobbet. Ikväll ska jag till kliniken och få nålar och massage. Längtar!

Har gjort några ägg till har inga bilder på dem ännu det kommer. Tänkte föra ett antal ägg så den fyller skålen.

Ska nog göra en höna och tupp oxå. Har beskrivning på en häxa och kanin så det blir nog det oxå. Det är så roligt att virka små saker när det går fort.

Ha en bra dag!

Av Pia - 9 februari 2013 22:31

Glömt lägga ut pärlplattorna vi gjorde i början av veckan.

Av Pia - 9 februari 2013 22:26

Har börjar med lite påskpyssel. Alltså jag har virkat lite. En kyckling är inspirerad av mellodifestivalen ni förstår när ni ser den.

Av Pia - 8 februari 2013 07:13

Idag blir det en tuff dag. Har sovit bara några timmar. Var på personalfest på Vasamuseet igår. Resan hem tog två timmar så jag var hemma halv ett i natt och sedan så ringde klockan halv sex i morse. Så ni förstår läget. Joakim ville int gå till fritis i dag så jag lämnade en ledsen kille och det känns inte roligt. Han satt ihop kurad med händerna för ansiktet och grät, ett mamma hjärta blöder när detta händer. Det är första gången han gjorde så sedan han var liten och gick på dagis. Försöker intala mig att han kommer få roligt i dag.

Sitter på pendel så nu ska jag vila lite så jag orkar jobba.

Ha en trevlig dag!

Av Pia - 6 februari 2013 07:12

JAg har varit hemma tvådagar med Joakim. Han kräkdes i söndags. i går var han så pigg så jag undrade varför jag han var hemma. men om de har varit magsjuka ska man ju hålla dem hemma i 48 timmar efter sista spyan. SÅ i dag trodde jag han skulle gå men inte, I natt så kom han upp och sa att han hde ont i magen och efter en halv timme kräkdes han igen. så nu gäller det 48 timmar igen. så man får hoppas att han kommer till fritis på fredag så jag kan komma till jobbet.


Men vi har i allafall varit produktiva. Vi har pärlat en massa så mycket så en del färger har tagit slut. det kommer bilder på verken under dagen.


Vad det gäller min vikt nergång så har jag inte haft kraft att ta tag i det just nu. men det kommer snart. tyvärr så har suget på god saker varit för stor. Nu när man är hemma på VAB så är det lätt att man små äter. Inte bra.  Men jag ska skärpa mig med det oxå snart. Ska bara få ordning på en del saker först sedan kommer jag att köra i 150 procent med kost och motionen.


Ha en trevlig dag!!



Av Pia - 1 februari 2013 05:52

Idag börjar jag jobba 100% efter att ha jobbat några år 85%. För att få ihop tiden så börjar jag 7.00 nu. Jag trodde det skulle vara jobbigt att gå upp tidigare men det gick lättare faktiskt och sedan behövde jag inte hålla på med trötta gokorvar på morgonen. Det tråkiga med detta är att jag inte får de där goa kramarna av dem. Jag får det på eftermiddagen när jag hämtar dem istället.

Ha en bra dag

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards