acasadipia

Alla inlägg den 25 maj 2020

Av Pia - 25 maj 2020 07:21

ÄNTLIGEN på väg till jobbet efter två veckors sjukskrivning. Dagen börjar ju bra. Efter att gått halva vägen till pendeln uppräckte jag att jag hade glömt mobilen. Var tvungen att gå hem och hämta den. Joakim har blivit sjuk så jag skulle sjukanmäla honom. När jag kommer till stationen så går pendeltågen av någon anledning från sj-perongen. Nu sitter jag och väntar på att tåget ska åka. Men sitter iallafall på tåget och någongång så går den.

Igår kväll så plockade jag fram kläder för idag tänkte att jag skulke vara trött idag. När jag skulle klä på mig så ville jag inte ha de kläder som jag så duktigt lagt fram. Så det blev något annat. Så typiskt mig. Ska typ alltid göra tvärtom.

Två gånger i rad har jag lyckats men mina surdegs frallor.

Nu när jag har varit hemma har jag haft mer tid med fåglarna. Lilla Zelda är den modigaste. Hon har även gett sig tusan på att få ut den blyga/rädda Alva. Hon har nästa lyckats. Alva sittee numera i dörröppningen och kanske klättra lite utanför det. Väldigt mycket för henne. Zelda har landat på sängen när jag ligger på den.

Sussi vågade oxå landa på sängen. Förstås landar man längst ner på sängen. Zelda har undersökt alla fyra matskålarna utifrån. Även vattenautomaterna har undersökts noga utifrå . Undra vad hon har kommit feam till. Kalle och Hobbe brukar sitta på burtaket och pyssla med sakerna som ligger där. Ibland flyger de ett varvrunt rummet och då så nära mig som möjligt för att kolla in mig.

Ha en skön måndag

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards