acasadipia

Alla inlägg den 27 februari 2019

Av Pia - 27 februari 2019 07:10

Rubriken är menat tilla att det är svårt att sätta en kort talande rubrik. Kom liksom inte på någon idag.

Jag har sovit bättre i natt men skulle behöva sova mera. Men om man ska vara positiv så om jag sover så här i några nätter så bilr det bra. Och snart är det helg och man kan ta sov morgon.

Värken? Den har ökat sedan i går. Den började i fötterna igår har spridit sig upp längsbenen. Nu sitter den värsta smärtan i höfterna och i nedre delen av ryggen. Jaja biter ihop och hoppas på att värktabletterna gör sitt så dagen löper på.

Ska till arvsmottagningen i dag. Det årligabesöket. De kommer att fråga hur viktnergången går. Och jag svarar väldigt sakta men åt rätt håll. Men vad fan ska jag göra kan ju inte träna som en galning. Men det är ju inte träning som gör att du går ner i vikt tänker ni. Jo jag äter mindre och bättre nu behöver jag träning för att hjälpa till. Försöker med lunchpromenader, ser till att jag uppnår stegmålet varje dag. Men det behövs mera. Men om jag gör mera kommer den jävla värken som gör att jag backar tio steg. Så vad ska jag göra? Vad ska jag gör för att gå ner i till en vikt som jag kan hålla utan att svälta mig? Ja jag vet inte. Skulle behöva en personlig trännare som vet exakt hur mycket jag kan pressa min kropp lite mer utan att bli sängliggande i dagar pga värk. Var hittar man en sådan? Och som inte kostar skjortan av en. Jag vet inte. Om någon vet så säg till.

Ha det!

Kram

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards