acasadipia

Alla inlägg den 6 maj 2013

Av Pia - 6 maj 2013 08:19

Sitter nu på jobbet med en kopp te och rastar lite innan jag ska börja dagens arbete. kom på att jag inte har skrivit något på bloggen sedan i fredags så passar på nu.


Lördagen började med en cykel tur  var ute i lite mer än 45 minuter och han då cykla 9.58 km kändes kanon. SEdan hem och dusch och äta frukost, Gick sedan till Peter och barnen för att dlea på julsakerna. tre slarvigt packade lådor blev det. tror att om jag packar om så blir det två. Eftersom Peter har en liten bil nu så lånade vi hans systers Volvo och lurade ut kusin Oliver för att vakta barnen medans Peter och jag åkte över med lådorna till mig. Blev bjuden på lite fika på gården innan vi åkte och tittade på David när han simmade. Tycker han var jätte duktig. Vi tog en hamburgare tillsammans efter simmningen. SEdan tog jag Peter pirra och en av hyllorna vi hade nere i källaren och gick hem. Hyllan har jag ställt i klädkammaren nu. Målade en sista gång på stiolarna och hyllorna.  JAg hade tvätt stugan på eftermiddagen oxå. samt att jag gjort i ordning under mitt diskskåp. Sedan så softade jag resten av kvällen.


SÖndag - städdag! Efter som lägenheten var som en måla verksdag och barne skulle komma på kvällen så var det bara att sätta igång. Jag var väldigt organiserad i mitt röjande. Ett rum i taget. När allt var undanröjt och stolar ställda på balkongen. så gick jag i genom hela lägenheten med damvippan. Tänkte att dammet skulle lägga sig lite innan jag dammsög så jag tog cykel ut i stormen och åkte och handlade veckans mat. Sedna damsugning och torka golven. fick ca en timmes vila innan det var dags att cykla och hämta Joakim till hans simmning. På hem vägen hängde David på och cykla. Han har lärt sig cykla utan stödhjul nu.


I morse tog vi alla tre cyklarna till fritids/dagis/stationen. När jag kom till stationen upptäckte jag att jag hade glömt handväskan så det var bara att cykla hem och hämta. har ju så nära så jag han med mitt tåg i allafall.


Ska föröka att ta lite bilder i kväll på sakerna jag har gjort.


Ha en trevlig dag!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards