acasadipia

Alla inlägg under mars 2013

Av Pia - 13 mars 2013 10:25

Det kliar i fingarna på mig jag vill handarbeta , men det är så mycket annat som tar min tid nu så jag hinner inte. om en vecka så kommer min nya soffa. längtar verkligen det är ju inte direkt mysigt att sitta och titta på tv i en turistsäng. Barne verkar tycka det är helt ok men de är ju ett antal kilo lättare än mig så de störs väl inte av att det inte är så mjukt.


Men börjar få ordning i hemmet i allafall. Mamma kommer i dag och har hon med sig mina nya bestick och en fin matta till vardagsrummet. Rasmus /mammas hund/ ska väl nosa insig i lägeheten och godkänna den. hoppas han gör det. Min kompis Jessica var över på lite te i går hon hade med sig en fin vattenkokare till mig. Himmla  vad snäll hon är.


Igår var jag duktig om man tänker på att röra sig. Jag fick lov att gå en extra vända hem efter jag hade lämnat barnen på fritids/dagis för jag hade glömt mobil och passerskort hemma. på lunchen så gick jag och cyklade en halvtimme.  sedan hade jag ett uppdrag till Östermalm så jag kom ut på en promenad oxå. På kvällen var barnen och jag duktiga och gick och slängde återvinning. och samtidigt hämta lite grejor hos Pappa Peter. Så det blev en liten promis på kvällen oxå. Men jag var inte duktig på vad jag stoppade i mig. På morgonen blev jag sugen på kakor så jag gick och köpte mig ett  packet Daimcookies och åt upp dem. inte bra.  Man kan faktiskt inte vara duktigt på allt.


Ha det Pia

Av Pia - 10 mars 2013 06:09

Igår kväll hittade jag nyckel till mitt linne skåp?

Nu ligger vi all tre i sängen och barnen spelar sina spel medans jag skriver på bloggen.

Av Pia - 9 mars 2013 19:55

Nu har mitt hem blivit ett riktigt hem. Mina älsklingar är här. De kom med sina leksaker och deras rum ser hemtrevligt ut. Nu är det bara resten av lägenheten som är kvar.


om jag fick upp mitt skåp för pyssel så skulle jag kunna göra vardagsrummet bättre innan soffan kommer. Den kommer den 21 mars. längtar.


HAr installerat min dator oxå. så nu har jag en stationär dator. behöver bara skaffa ett bar högtalare till den så vi hör vad dem säger.


Final i mello. Joakim försöker att sitta uppe och titta tror han har somnat redan. Har redan förvarnat honom att jag måste väcka honom när han ska klättra upp i sin säng. Det är ju lite svårt att lyfta upp honom till andra väningen i i deras våningsäng.


Tyvärr så har handarbetet blivit liggande. men vet i veckan kanske jag tar fram det igen. Jag kan säga att i huvudet har det popat upp flera ideer att göra. Jag blir nästa stressad av alla projekt jag har i huvudet. Säger till mig själv att ta det lungt var sak har sin tid.


ha en trevlig lördags kväll

Av Pia - 8 mars 2013 08:49

Två av fyra gardiner uppe. Igår fick jag hjälp an vännen Jessica att montera barnens säng. Så det går framåt

Av Pia - 8 mars 2013 08:41

Alla lampor utom i vardagarummet är uppsatta nu

Av Pia - 6 mars 2013 10:27

I går fick jag upp en hall lampa så nu ser jag när jag klar på och av mig uttekläderna.


Det går sakta men säkert framåt i uppackandet. Går fick jag hjälp att flytta ett bord från barnens rum till stora rummet. mitt kommande sy- och pysselbord. Jag kommer att ha en hörna i vardagsrummet som jag kan sitta och hålla på. Så småningom så ska jag skaffa bra beslysning över bordet så manser ordentligt. VAd roligt det ska bli när allt är klart.


I kväll får jag te-besök men hon får sitta och titta på medans jag tömer barnens rum inför leveransen av deras sängar och div. saker från IKEA i morgon eftermiddag. Är ledig på fredag för att göra i ordning barnens rum så de ska känna sig välkomna när det kommer på lördag eftermiddag.


Ha en bra dag. 

Av Pia - 5 mars 2013 07:14

Hur ska jag sammanfatta senaste dagen . I går vaknade jag med ett ryckt en halvtimme försent så jag fick stressa lite på morgon, Men efter som jag själv så kom jag i tid i allafall. Men när jag satte mig på pendeln så upptäckte jag att jag hade glömt mina mobiler. JObbets och min egen. så i går körde jag en telefonfri dag. Jag rekomendera det faktiskt. test med att inte var nåbar en heldag. det kanske är bättre att testa det en dag då man är ledig inte när man är på jobbet. det kan ju vara så att folk vill komma i kontakt med en i jobbsyfte ni vet. Men testa en helg lämna mobilen hemma när ni går ut och fundera på hur gjorde jag innan jag hade mobil, jo jag väntade tills jag fick tag på en telefon innan jag ringde istället för att ringa på en gång. Man behöver inte ha den med hela tiden och det är ok.


Jag var på kliniken i i går och fick massage och en massa nålar, kände mig som en nåldyna. eftersom jag har en sådan värk i vaderna så fick jag massage på benen, det var skönt ända tills de började med vaderna då skrek jag nästan fy fan vad ont det gjorde. men det är bättre i dag än i går. Ryggen fick sig en vända oxå och när de började med vänster axel så smärtade det oxå men nu är det bra igen.


Fick upp kökslampan i går. det blev inte så mycket annat gjort för jag kom hem klockan åtta så jag slappade framför TV en slag innan säng gång. Nu funkar två av tre saker från comhem Telefon och tv. I kväll hoppas jag att jag får i gång den trådlösa interneten så allt funkar. kommer ju hem tidigare i dag så då hinner jag fixa lite mera. I morse kom jag upp i tid så jag han plocka lite då oxå.


Måste säga att det kkänns så himmla bra det här. Det är förstås lite tyst hemma när gokorvarna inte är där men de kommer ju på lördag och då hoppas jag att jag har fått mer i ordning så de kan ställa in sina leksaker och sånt som de kommer med.


Ha en bra dag allihoppa.

Av Pia - 3 mars 2013 21:27

I fredags flyttade jag som sagt var. Sprang upp och ner i trapporna så på lördagen hade jag svårt att gå för vaderna värkte aå dant. Jag kom i allafall i väg på musikalen "
Rock of ages" om ni funderar att gå gör det jag skrattade så jag fick ont i magen samt så var det ju kanon bra musik. Hårdrock då den var som bäst på 80-talet.

Det har förstås inte blivit någon handarbete denna helg, destå mera upplock ur lådor. Börjar se ett slut på det.

Nä nu ska jag läsa lite inna jag somnar

God natt!?

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards