acasadipia

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2021

Höstlov

Av Pia - 30 oktober 2021 09:32

Vet ni jag har tagit höstlov i år. Känns så skönt. I morgon åker vi till Eskilstuna och hänger med mina polare och deras barn. Jag ska försöka få hänga en del med killarna denna vecka.

Har varit själv denna vecka och då verkar jag släppa allt som har med städning att göra. Men killarna kommer i eftermiddag och jag tänkte de skulle se fint ut i köket så innan frukost är iallafall ena sida på köket fint och Dagny jobbar med disken.

Tänkte få upp lampan i tacket idag oxå. Och när jag var på hugget så tog jag fram min halvdöda surdegsgrund och försöker få liv i den.

Nu gar jag satt mig med en kopp te framför pusslet som blev klart i går. Har hållt på med det hela veckan. Kom på en nu sak som gjorde att det tog längre tid att pussla ett pussel. Jag vände inte upp alla bitar och soterade ut kantbitarna ich byggde ramen först. Nä jag lät de ligga i en hög på bordet och tog en bit i taget tittade på omslaget och la biten på en ungefärlig plats. Det blev lite svårare. Men dessa pussel som jag pusslar så händer det ju saker på varje bit så man kan göra så.

Jag blev även klar med ena sidan av löparen jag broderar. Jag gör efterstygnen när hag är klar med båda och då får tomten ett ansikte.

Tankarna snurrar fortfarande men jag tänker försöka vara som en hund och vara här och nu och ta dagen som den kommer. Lite upsättning av lampor, pussel, syäda, pussla, göra rent fågelburen, pussla typ så. Det blir gymet med killarna i eftermiddag oxå.

Ha en skön lördag

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - Måndag 6 maj 10:26

Nu har jag jobbat mina två timmar. Jag har duschat. Och klockan är lite över tio. Så vad händer nu då? Vad ska jag hitta på idag. Det är mulet, men regnar inte. Trädgårdsarbete? Städa inne? Titta på en serie? Stryka? Pyssla? Baka? Sticka? L...

Av Pia - Torsdag 2 maj 08:43

Sedan i måndags har jag jobbat 25% igen. Det innebär att jag jobbar 2 timmar per dag hemifrån denna vecka och nästa. Måndag den 13 maj går jag upp till 50 % och just den dagen ska jag åka in till kontoret. Änså länge känns det bra. Ingen ångest ingen...

Av Pia - Onsdag 10 april 14:03

Två dag har jag försökt jobba. Vad har hänt under dessa dagar? Ångest, hjärtklappning och värk. Fan jag var inte redo ännu. Nu är jag åter sjukskriven på heltid. Jag känner inte igen detta. Har varit deprimerad och haft ångest förut. Men de...

Av Pia - Tisdag 9 april 11:47

Rummet färdigt för jobb. Det är två timmar kvar så nu vila. Före: Efter: ...

Av Pia - Tisdag 9 april 09:31

Trodde inte jag skulle bli så här dålig. Så dålig att jag har varit helt sjukskriven i 6 veckor. Fattar ni 6 VECKOR. Idag börjar jag jobba 50 %. Börjar med att jobba hemifrån. Jag har ångest för att börja. Det började i söndags med en pirrande käns...

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards