acasadipia

Alla inlägg den 30 januari 2020

Av Pia - 30 januari 2020 07:06

Jag lät värken ta över men samtidigt inte. Jag lyssnade på kropoen och var hemma tre dagar och det gjorde att vörken inte tog över själen. Eller jag lyckades hålla depression borta. Känner mig stark inuti även fast det pågår en hög värk i kroppen. Känner mig stolt över mig själv. Börjar lära mig hur långt jag kan pressa kroppen utan att deppa ihop. Har inte ens varit låg. Irriterad har jag varit för värken hindrar mig att göra det jag vill.

I fredags tog jag hem min duk jag håller på att virka. Tänkte att i lugn och ro i hemma miljö skulle jag virka rätt och komma framåt. Nä så blev det inte tror faktiskt att jag är på samma ställe som jag var i fredags. Det är fan att man inte kan virka rätt. Det är kul ändå.

Har ni samma problem som jag med dessa adapter som man köper till sina USB laddare försvinner. Nu hittar jag inte någon. Vet att barnen lånar dem och lämnar inte tillbaka dem. Men när jag frågar så har de bara sina egna. Misstänker att de råkar ta med sig dem till sin pappa och glömmer att ta med dem hem till mig. Eller så ja jag vet inte de små djävlarna har väl fårt ben och sprungit och gömt sig.

Igår började jag första rensningen. Badlakan. Tog mamma som hjälp trodde jag hade många slitna som kunde kasseras men visade sig att det inte fanns någon. Men har i allafall börjat rensningen i linneskåpet. Har mycket att rensa inför flytten.

Nä nu är det dax att dricka min frukost. I dag är det låkaloridag.

Ha en bra dag. Det ska jag ha.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards