acasadipia

Alla inlägg under december 2012

Av Pia - 19 december 2012 21:07

Förlåt att jag inte skriver så mycket nu, men ha mycket att stå i nu när klen är på intåg. Ni vet man vill göra så mycket men har så lite tid.

Man vill göra fint samtidigt så vill man man pyssla och handarbeta. Försöker göra lite av båda. Så jag har börjat att stickat den sista handledsvärmare kanske man hinner bli klar i år med den. Snat kommer bilder på de senast tre älgarna jag virka. Den sista ska överlämnas i morgon. Peters systerson har beställt en älg, så efter stickningen ska jag göra den.

Nu ska jag titta på upplösningen av Morden Sandhamn.

God natt

Av Pia - 17 december 2012 08:07

När det har kommit så mycket fin snö varför kan inte det vara några minus så det håller sig några veckor. Nu är det slask ute och det är inte roligt. Sedan så plogar de inte bort slasket så när det fryser igen så kommer slasken frysa så det blite isiga vallara som man får vingla över. nä  jag tycker att det kan komma mycket snö och sedan så kan det vara mellan 5-10 minus i till februari och då kan det smälta bort så våren kan kommafram i mars.


  

Av Pia - 16 december 2012 20:52

Igår var det fullrulle. Städade hela lägenhet medans gubben var bakis. Barnen fick leka med varandra funkade riktigt bra. Lite konflikter var det ju. Jag strök min strycktvätt medans jag gjorde det så lyckades jag få barnen att röja i sina rum genom att tala om typ ta bort alla bilar osv. När jag var klar med strykningen så fortsatte jag med det barnen hade börjat med i sina rum. Var noga med att damma, tänkte att när tomtarna ska ställas ut så vill man ju i te ställa dem på gammalt damm. Vi, jag och barnen, gick ner till ICA och handlade lita lunch och jäst för andra omgången saffransbullar.

Bullar och surdegsbröd har jag bakat i dag. Det speciella med brödet i dag är att jag hade endast rågmjöl i, brukar blanda vetemjöl med diverse andra mjöl.

Min stora kille vill tydligen ha sällskap när han sover så han ligger nu i soffan bredvid mig.

Håller på att virka granar till en girlang.

Av Pia - 14 december 2012 21:25

Så här såg maken ut när han fick på festen på jobbet

Av Pia - 14 december 2012 21:23

Idag går jag och lägger mig tidigt. Tanten orkar inte hålla i gång. Läste ut min bok på vägen hem så jag tänkte börja på en ny innan jag somnar. Den heter "Arvet" av Tamara McKinley har ingen aning om vad det är för bok vi får se och hoppas den är bra.

God natt!!

Av Pia - 14 december 2012 06:58

Var på konsert med Europe igår. De gav verkligen järnet hoppade omkring på sen som ett par tjugoåringar, de närmar ju sig femtioårs strecket nu. Lyckat var det.

Jag hade tagit ledigt på dagen. När jag hade lämnat barnen gick jag hem och röjde hela lägenheten. Jag satt vän drygt en timme och tog det lunch innan det var dags att gå och hämta Joakim och sedan gå till Davids dagis och titta på luciatåg. Det var en liten styrka för både personal och barn har drabbas av magsjuka. (Småbarns avdelningen)

I dag ska vi på avskedslunch för en kollega som lämnar oss för att gå vidare i livet. Jätte tråkigt tycker jag. I eftermiddag ska det bli spännande att höra hur det går för Joakim i skolan, ska nämligen på utvecklingssamgal.

Ha en skön och snöig dag

Av Pia - 12 december 2012 19:32

Av Pia - 11 december 2012 07:11

Jag har lyckas att få in mina skivor i Iphonen! Tjho så nu kan jag lyssna på Europe medans jag bloggar. Ska ju gå och se dem på torsdag så jag måste plugga in låtarna.

Har virkat julklappar som jag inte kan visa först efter jul lite tråkigt. Håller på men en matta till lilla toaletten ni får se den i kväll. När man virkar i tyg remsor så går det så fort attan bara vill göra mera.

Var på massage och akupunktur i går, så jag var pigg när jag la mig i går och trött i morse. Får en massa energi när jag har varit där.

Ha en bra dag

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards