acasadipia

Alla inlägg under november 2012

Av Pia - 6 november 2012 08:07

I dag lämnade jag spindelmannen på dagis. Davids avdelning ska ha höstfest och de skulle få vara utklädda och sedan ska de bli målade i ansiktet och så skulle de få popkorn.


Själv släppade jag mig till jobbet som trötter. hoppas mina kollegor upplever mig som pigger i allafall.


Ha en bra dag.

Av Pia - 5 november 2012 19:48

Oj vad tiden går snabbt när man har trevligt. Helt plötsligt har det gått några dagar och jag har inte skrivit något i bloggen. Vad har hänt. Jo i fredags så fick jag "hjälp" på jobbet av två gullungar. Eftersom det var halv dag så var resten av sekretariatet lediga förutom en som är van med barn i samma ålder. Efter jobbet så tog vi en lunch på Mcdondalds innan vi satte oss på ett tåg till Eskilstuna. Maken kom senare med bilen och sig själv. För utom trevligt sällskap så blev det tre promenader per dag och en del handlande samt barnen ritade en massa. David längtar redan efter rasmus och är lite sur på att mormor får gossa med rasmus. Jag undrar när han börjar tjata om att vi ska skaffa hund. Hoppas det dröjer tills han är stor nog att kunna gå ut med hunden själv. Vi avslutade i malmköping och kolla till min mormor och morfars grav. visade Joakim huset som de bode i när de levde och under min uppväxt. Tyvär så har jag lagt min kamerasladd på ett väldigt bra ställe så jag kan inte lägga in några bilder. men de kommer en annandag när jag har hittat sladden.


Jag har lyckas komma upp i 10 000 steg varje dag i allafall. i dag har jag nästan kommit upp i 14 000 steg.


VAd på behandlig i morse, akupunktur och massage. Jag har inte bestämt mig ännu om jag tycker om det. i dag gjorde det lite ont över revbenen, man kan säga att mitt på ryggen var smärtsam medans nedredelen av ryggen var det skönt och övredelen ganska skönt.


Nä är det dax att handarbeta lite.


God natt  



Av Pia - 1 november 2012 21:22

I dag var jag på min andra behandlig på AAA-kliniken. JAg har fått uppleva min första rygg massage. Det var intressant känsla. Både skönt och obehagligt att någon som man inte känner tar på en på det sättet. Jag hade även nålar lite här och där. Det känns som jag har mer energi i kroppen nu. Värken i ryggen kom lite nu på kvällen annars har den lyst med sin underbara frånvaro. Efter som jag har mer positiv energi i kroppen nu så står jag ut med den molande värken i handlederna på ett annat sätt,  så det känns inte så farligt. Kanske kan nålarna och massage få bort den värken oxå. Jag har i alla fall tro till det.


Det börjar poppa upp en massa idéer på olika julpyssel i mitt huvud. vi får se vad det blir. Det kanske är denna energi som får mig att vilja pyssla. Men för tillfälligt så är allt pyssel i huvudet och inte i fingrarna. så jag får återkomma med julpysslet när jag har gjort några av alla mina idéer senare.


I morgon så kommer jag ha hjälp av båda mina gokorvar på jobbet. eftersom det är halvdag så passar jag på att visa dem var jag jobbar. Jag kan ju säga att mina kollegor är lediga. Efter äventyret på jobbet tar vi tåget till Eskilstuna. Så två flugor i en smäll för skruttarna. Hoppas de är på gott humör oxå så kommer allt så så himmla bra.


God natt

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards