acasadipia

Alla inlägg under november 2012

Av Pia - 16 november 2012 07:08

Fan vad jag är glömsk. När jag hade lämnat Joakim så upptäckte jag att jag hade glömt handväskan. I den ligger SL-kortet, passerskortet m.m Så det var bara att traska hem och hämta dem. Det positiva med det var att jag fick extra steg.

Ha en bra dag!
=)

Av Pia - 15 november 2012 21:13

Jag testar att blogga från Iphonen. Har nyss så tittade jag på ett program som heter "aldrig mer fet" killen som var med gick ner mer än 104 kg på ett år. Tänk att jag ska ha så himla problem att gå ner 10-15 kg. Jag borde klara det. Men jag får nog bli mer målmedveten för att klara det. En personlig tränare skulle sitta fint.

Ha en trevlig kväll

Av Pia - 14 november 2012 09:52

Är hemma i dag med. I går hämtade jag mina gokorvar lite tidigare så vi kunde pyssla lite innan pappa kom hem. Vi satt vid köksbordet och pärlade i en hel timme. Men jag tror David var mer på golvet och plockade upp pärlor som han hade tappat. Ska hämta dem tidigar i dag med så vi kan fortsätta.

Jag mår bra i själen av att umgås med mina barn. Vi små pratade och lysnade på Rock klasiker på radio så i bland börja de dansa lite oxå.


Har börjat med en ny Amigurumi det blir nog den färggladaste jag har gjort hittills. Kommer på bild senare för även denna ska ges bort.


I går läste jag ut en underbar bra bok. Man får nästan sorg när en tjock bra bok tar slut. Den hette Genom dina ögon av Stephanie Mayer samma författare som för Twilight-sagan. Har tagit mig samman i gen och började med Kee marcellos själbiografi Rockstjärnan som gud glömde. Har bara börjat så kan inte säga så mycket om den än.


I går lyckades mot alla odds få i hop mina 10 000 steg. Det blev en extra sväng efter jag hade lämnat JOakim på fritis och en cykeltur på 30 minuter framför TV. Sedan innan jag hämtade barnen tog jag en sväg och då fick jag i hop stegen. Tänker göra lika i dag. Första svägen är avbokad redan.


I går avslutades dagen med te-stund med Jessica. Jag bjöd på sconsoch tervligt sällskap  


Ha en trevlig dag!!

Av Pia - 13 november 2012 09:42

VAr på behandling i går. För utom nålarna så punktmasserade de länryyggen och även baksidan på låren. Jädras vad det gjorde ont på vissa punkter. Det undliga var att efter ett tag så släppte den intensiva värken och muskel slappnade av. Vem vet kanske har de tryckt upp de spännda musklerna efter mina foglossningar nu. Nu känns det mest som en jävla träningsvärk.


I dag har jag stanat hemma för att vila själ och kropp. tror den här behandlingen tar ordentligt är helt slut men samtidigt så har jag fått en massa energi. Det märker jag genom att min konstnärliga sida har tagit ännu mer fart i huvudet. Har en massa idéer som jag vill göra. Försöker att ta det  lungt och göra en sak i taget.


I helgen pärlade jag och barnen lite. Har köpt en insperationshäfte med idéer på olika saker man kan pärla. Det blev en båt till David och en lastbil till Joakim och några små figurer som kanske ska bli örhängen eller kylskåpsmagneter.

     


Har börjat på den andra handledsvärmaren oxå. Tänkt när jag skrev det så blev jag jätte sugen på att sticka lite på den. Så vi hörs senare.

  



Av Pia - 11 november 2012 18:34

Ska på pussel-date med maken i köketom en timme. Hoppas han kommer ihåg det. Han damsuger i allafall köket nu. Håll tummarna.


Ha det bra så hörs vi!  

Av Pia - 10 november 2012 21:31

Nu sitter jag som vanligt själv framför TV medans barnen sover och maken ligger i sängen och tittar på TV. känns lite som pensionärliv redan vid 40. Men visst jag vet att han har en kroniskr sjukdom i musklerna. Men jag då jag har också ont och jag går på en intensiv behandlig med nålar och massage. JAg vill bara umgås med min man. HAr försökt med att vi skulle spela kort eller spel men ett jätte nej med det. I dag föreslog jag att vi kunde pussla och då sa han kanske det. så Imorgon när barnen har lagt sig så tar jag fram pusselmattan och ett pussel så kanske jag kan få umgås med honom över ett pussel. Jag återkommer om jag lyckades.


Vad gör jag när jag sitter själv då. Som ni vet så handabetar jag. Har gjort två Amigurumi denna vecka. kan tyvärr inte visa dem ännu men jag ska ta kort på dom så jag kan visa dem senare. Jag visar denna i stället som jag gav till min vän på hennes födelsedag.

  

Har även stickat färdigt en handledsvärmare med får på nu har jag bara tre kvar. Mamma ska ha ett par oxå. Jag virkade över och underkant så de inte skulle rulla sig. blev riktigt bra. Ska nog börja med den andra efter jag har skrivit klart.

 

JAg har varit duktig och håller minst 10 000 steg/dag, eftersom denna dagen började trögt så gick jag och barnen en promenad innan middagen. Vi gick förbi tomten som deras gamla dagis låg på. Den är riven nu och ett nytt ska byggas där men de har kommit in klagomål på hur det nya dagiset var planerat att se ut så det har blivit förseningar. Så jag tror inte David hinner börja där innan han börjar förskoleklass. efter maten gick Jag och David en sväng till pressbyrån och hittade något till fadern som skall firas i morgon. Vad jag skulle komma till när jag började detta stycke var att den först halvtimmer på "så mycket bättre" så satt jag på motionscykel. Det tycker jag var duktigt av mig. men för att inte vara för duktig så tog jag två rostade med te efter. Man kan ju inte var hur duktig som helst. I dag har jag varit tillräklig duktig så jag var värde dem. Jag avstog glass och kanelbullar och när resten av familjen åt hemlagad pizza åt jag fisk, grönsaker och potatis.


Nä ni nu vill jag umgås lite med mina sickor. Så ha en trevlig kväll. mina grannar ovan verkar iallafall ha fest. Vi har en bastrumma här nere som bakrunds musik.  


En liten bild på min egen spindelman

 

Av Pia - 10 november 2012 21:14

                 

Av Pia - 8 november 2012 10:04

JAg vet man ska inte skriva i bloggen när man är på arbetet. men jag behövde en paus och göra något helt annat. Som en rökpaus som rökare tar några gånger om dagen.


Jag är så himmla trött efter behandlingarna med nålar och massage. Det känns som jag har gjort världens träningspass och inte har återhämtat mig. I går somnade jag i soffan framför tv:n vaknade vid midnatt och gick och la mig. I morse snoozade jag tre gånger. Peter blev vansinig. Jag är bara glad att jag tillslut steg upp och kom i väg i tid till jobbet.


Virkar lite figurer nu kan inte säga mera för de som ska få dem läser denna blogg i bland. har inte haft ork att leta efter kamerasladden så det är därför som jag inte har lagt ut några bilder ännu. Men lugn det kommer.


Nä nu är pausen slut dax attt jobba.

  

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards