acasadipia

Direktlänk till inlägg 6 september 2022

Hej igen!

Av Pia - 6 september 2022 09:01

Det var länge sedan jag skrev. Har känns som jag bara skrev när jag var nere och det är jobbigt.

Nu har jag lite mera positiva saker att skriva.

Jag tror jag har nämt att ett av mina mål var att komma till min kusins bröllop i början av september. Jag lyckades. I helgen som var så var jag på bröllopet i Säröhus som ligger lite utanför Göteborg. På vägen ner så åkte mamma och jag till Malmköping och kollade läget där. Det var sig likt andra affärer. För er som inte vet så bodde min Mormor där. Var mycket där när jag var liten. Nästa stopp var Gränna. En sen lunch där Moltas fick vara med. Ni skulle ha sett hans ögon när maten kom in. Han trodde nog allt var till honom. Handlade lite polkagrisar förstås. Dagen efter resan kunde jag vila för festligheterna var inte förrän vid 17.00 Och det gjorde jag. Visst hade jag velat gått ner till stranden men det var för brant så jag hade inte kommit upp igen. Träffade många trevliga människor. Ett underbart bröllop. Var inte med till dansen men nästan. Dagen efter åkte vi hem utan stopp. Igår så vilade jag hela dagen. Gjorde ytters lite.

Andra positiva saker är att jag ska börja med rehab i slutet av denna månad. Ska vara på något som heter Centrum för cancerrehablitering på Sabbasbergs sjukhus. I november ska jag till Mösseberg på två veckors rehab.

Nästa mål är att orka ta mig till Gotland i slutet av oktober för att delta på en 80-års fest. Biljetterna är beställda. Killarna hänger på. Mamma och Moltas är redan där. Så första problemet är att ta sig till Nynäshamn. Kommer jag dit och in på båten löser sig resten. Vi åker med mamma hem sedan.

Jag måste berätta en sak. Ni tycker säker det inte är något speciellt men för mig är det. Jag kan virka igen. Har fått tillbaka kraften i händerna igen. Så glad för det.

Ja nu har det ju inte varit frid och fröjd hela denna tid sedan jag skrev sist. Jag har haft fruktansvärt ont i kroppen. Och det gör att jag blir trött och låg. Men tycker att det börjar bli lite bättre nu. Min vikt går sakta neråt utan att jag har ansträngt mig speciellt mycket. Men en tre-fyra kilo sedan midsommar. Så när jag anstränger mig så går det kanske snabbare.

En annan sak som var jobbigt var när skolorna började och vänner började jobba igen och jag fortsätter att vara hemma. Den riktiga vardagen har inte kommit tillbaka ännu. Det kommer nog ta några månader till. Men det är verkligen skillnad på vad jag orkade vid midsommar mot nu. Så det blir bättre.

Hoppas jag skriver snart igen.

Kram kära läsare

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - Måndag 6 maj 10:26

Nu har jag jobbat mina två timmar. Jag har duschat. Och klockan är lite över tio. Så vad händer nu då? Vad ska jag hitta på idag. Det är mulet, men regnar inte. Trädgårdsarbete? Städa inne? Titta på en serie? Stryka? Pyssla? Baka? Sticka? L...

Av Pia - Torsdag 2 maj 08:43

Sedan i måndags har jag jobbat 25% igen. Det innebär att jag jobbar 2 timmar per dag hemifrån denna vecka och nästa. Måndag den 13 maj går jag upp till 50 % och just den dagen ska jag åka in till kontoret. Änså länge känns det bra. Ingen ångest ingen...

Av Pia - Onsdag 10 april 14:03

Två dag har jag försökt jobba. Vad har hänt under dessa dagar? Ångest, hjärtklappning och värk. Fan jag var inte redo ännu. Nu är jag åter sjukskriven på heltid. Jag känner inte igen detta. Har varit deprimerad och haft ångest förut. Men de...

Av Pia - Tisdag 9 april 11:47

Rummet färdigt för jobb. Det är två timmar kvar så nu vila. Före: Efter: ...

Av Pia - Tisdag 9 april 09:31

Trodde inte jag skulle bli så här dålig. Så dålig att jag har varit helt sjukskriven i 6 veckor. Fattar ni 6 VECKOR. Idag börjar jag jobba 50 %. Börjar med att jobba hemifrån. Jag har ångest för att börja. Det började i söndags med en pirrande käns...

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards