acasadipia

Alla inlägg den 18 februari 2016

Av Pia - 18 februari 2016 07:03

Har varit hemma med Joakim som har haft ont i halsen, huvudet och snorig. Samt allmänt risig. Hal låg framför tv hela tisdagen. Framåt kvällen piggnade han till lite och började pyssla. Igår hade det vänt men vi tog en extradag hemma. Idag är vi i väg alka tre. David försökte med alla trick han kunde komma på för att få vara hemma. Men det gick jag inte på.

Själv då. Jo i måndags var jag så trött att jag knappt visst vad jag hette. Gäspade som en galning och frös. Mamma hörde antagligen på min röst att jag inte mådde bra så hon pysslade om mig. Hon bäddade nytt i barnens sängar och packade sin bil med påsar som skulle till Brista (återvinningen). Så när jag kom hem tog jag bilen och åkte med den till brista och tömde ut skitet. Efter det när jag kom upp i lägenheten var det som något lättade från axlarna. Lagade mat till oss alla (öven mamma) röjde i köket. Satte mig och började virka. Kan säga jag hade inte rört mina hantverk på två dagar så det var något positivt. I tisdags morse gick jag upp någorlunda pigg och klädde på mig. Men medans jag åt frukost komm Joakim och såg eländig ut. Han brukar inte vara hemma för små saker så när han kommer och säger jag tror inte jag orkar en dag i skolan var det bara att vara hemma.

Det är lättare att vara hemma med Joakim än David. Joakim ligger stilla framför tv hela tiden så jag kan slumra i sängen. Så jag passade på att vila jag med.

Igår passade jag på att testa ugnen. Bakade chokladmuffins. Mumsiga blev dem allt.

David gick hem efter skolan i går och kom hem med en kompis. Strax efter ringde mamma och frågade i fall Rasmus och hon fick komma. Så vi fick fullt hus någon timme igår. Rasmus vägrade gå hem han vill hem till mig och kolla läget.

Idag känner jag mig någorlunda pigg för att vara jag.

Ni får ha en trevlig torsdag!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards