acasadipia

Alla inlägg under juni 2013

Av Pia - 16 juni 2013 21:09

Jaha har lite semester nu. Började i torsdags då det var avslutning på skolan. I fredags blev jag 40+ den dagen började kl 06.00 att David kom och sjöng " jag må hon leva" och hade ett paket med sig. Dagen kan inte ha börjat bättre.
På lördagen så åkte jag och barnen till Sjöhistoriska musset. Hade fått uppgift att det skulle vara pyssel där men när vi kom dit fick vi reda på att det var ingen pyssel. Lite sur blev man. Men det gick bra ändå för utan för så var det någon marknad av utomhus aktiviteter, så det var en massa tält uppsatta som man kunde titta in i. Vi gick in på Slöjd-detaljer innan vi åkte hem. Så nu ska det pysslas ett skepp. Vi han med att doppa fötterna oxå.

I dag vaknade jag med halsont och nu har näsan börjat rinna.

Här är lite pyssel jag har gjort.

Av Pia - 12 juni 2013 06:20

I helgen gjord vi hemgjord isglass av apelsin saft. Det var uppskattad av killarna.

Försöker sälja min MC-hjälm är det någon som är intresserad?

Redig tjej klarar sig själv!?I måndags åkte jag till ByggMax och köpte en regel och en list i Upplans-Väsby. Sågade upp dem i lämpliga storlek och fraktade de sedan i min shoppingvagn. Gick jättebra men det hade ju varit trevligare om vädret hade varit bättre. Himmlen öppnade sig när jag gick i från ByggMax. Så jag var genom blöt när jag kom hem. Reglen och listen fick jag ställa på tork i källaren. Regeln ska jag ha till att stötta upp hyllan i källaren listen ska jag sätta upp i klädgarderoben och sätta krokar på så jag kan hänga upp en massa grejer.

I dag ska jag med mina kollegor till Sjöhistoriska och vara kulturell sedan ska vi ha picknick på gräsmattan och trivas med varandra. Vädret ser lovande ut, håll tummarna att det håller i sig. I morgon är det semester ska inte jobba förrän på tisdag efter Midsommar.?

Av Pia - 10 juni 2013 07:16

JAg verkar skriva i bloggen mest när jag mår bättre. Nu är det lite neråt så därför har jag inte skrivit något. Så ni som läser denna blogg får ursäkta mig. Är tillbaka snart med roliga och kreativa saker jag har gjort eller tänker göra. Håll ut  det kommer snart.


Kram Pia

Av Pia - 7 juni 2013 22:55

Idag är det 23 år sedan jag tog studenten. Vad tiden har gått fort.?

Av Pia - 6 juni 2013 21:01

Har försökt att fira vår flaggas dag i dag. BArnen har haft varsin flagga och viftat med. och vi ha varit ute i sommar vädre hela dagen.


VI började med en cykeltur för att ta ut pengar och hämta viktiga leksaker hos pappa Peter. Sedan blev det fikapå gården med lek och väntan på en kontorsstol som jag skulle få levererad. Efter det lite mat och uno-spel sdan bussen till Maxi och handlade inför kvällen för hamburge grillning och trevig sällskap. Grillning ble det. mer säger jag inte. Men sällskapet hade kunnat varit bättre. När vi kom hem från Maxi var det dags att bytaom till badbyxor för killarna så de kunde dusch i ute duschen på gården. vi hann baka en döbakat chokladkaka efter duschen och innan vi skulle iväg på grillning. När vi kom hem på kvällen så var de tvunga ta en dusch till. På med fuktiga badbyxor och en handduk runt nacken gick de er och duschade och hae roligt tills det kom några tejer  Joakims ålder och försökte bestämma över dem och säga vad och hur de skulle leka med duschen. Små tjejer kan verkligen vara beskefta. Killarna blev sura och gickin efter lite morrande. och så till mig när det kom upp. "vi fick inte använda hinken även fast de inte lekte med den" de får lära sig i tidig åler vilka som bestämmer.


Ha en trevlig forsättning på dagen.

Av Pia - 3 juni 2013 06:23

Inatt var det en sådan där natt då man sover dåligt utan orsak. Man somnar in framåt morgonen strax innan klockan ringer. Det blir himmla jobbigt och gå upp. Kom upp försent så jag missademitt vanliga tåg pch blir en kvat senare till jobbet.

När man är trött så glömmer man saker. Jag skulle ju ha stegräknaren på mig, men glömmde den?. Har i allafall kommit i håg attbörja skriva matdagbok. I morgon kanske jag lyckas göra båda sakerna.

Ha en bra dag

Av Pia - 2 juni 2013 09:59

Jaha nu har en vecka till gått. Planera för nästa vecka då barnen är oss mig. Matlistan är gjort nu ska jag handla hem varorna bara.


I Går var Jessica här och åt tre-rätters middag och drack vin och en gin och tonic. Och så snackade vi en massa om livet och annat. En riktigt trevlig kväll men trevligt sällskap alltså.


Har satt på mig stegräknaren får se om jag får se hur mycket jag går  om dagarna. Här lite less för jag har tränat typ tre gånger i veckan de senaste månaderna men har gått upp i vikt. JAg har inte ätit mera  så jag vet inte vad det är. I morgon tänkte jag börja skriva mat-dagbok och se i fall jag förskönare mitt intag eller om det är som jag tror. Ska försöka få in en prommenad i dag.


I dag är det ju städdag för mig men jag har även tvättstugan så det blir mycket att göra . men det är bara att ta tag i det så jag får ta det lungt i kväll.


I morgon kommer mina små "änglar". Längtar jätte mycket.


När jag gick i genom dokumenten i dator hittade jag denna bild av mig och mormor. lite suddig men ändå!   


 

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards