acasadipia

Alla inlägg under januari 2016

Av Pia - 3 januari 2016 15:54

Hallå. Började dagen med att bli väckt kvart i sju av David. Sa bara snälla låt mamma sova lite till. Fick sova till åtta, då kom båda in och sa nu är det dax för frukost så vi sedan kan gå över och spela xbox. Eftersom det är jullov och de har ett nytt spel så sa jag ok. 


Vi gick över de spelade och jag började slipa på några ställen jag hade missat. Sedan tvättade jag med målatvätt runt fönsterlisten och bakom elementet. Tvättatade faktiskt elementet oxå. Efter typ en och en halvtimme sa jag nu är det dax att åka pulka. Lite protester blev det, men inte mycket. vi var ute ett tag gick sedan hem och åt lunch och tog det lungt ett tag. Sedan börjar tjatet om att spela igen. Plocka med mig virkningen och tänkte ta en eftermiddag i soffan framför tv men virkning. Men renoverings fingrarna ville göra något. Jag gick i gång med renskrapning av en vägg i hallen.


Nu ska jag ta det lungt med virka och glo på tv en timme innan det är dax att gå hem och laga mat. Ikväll blir det lax i ugnen. Det blir antingen ris eller potatis till, får se vad vi har hemma.

Av Pia - 2 januari 2016 17:49

Blå och fin

Av Pia - 2 januari 2016 17:02

Igår var barnen i sjunde himmlen. De fick spela på sin nya xbox hela dagen. Men det gjorde att surfen hos mamma tog slut igen. Så i dag har vi installerat xboxen hemma i deras rum istället. var över här i förmiddags en sväg så de fick spela. Och då passade jag på att måla socklarna ocg dörrkarmarna i köket en andra gång. Spacklade lite oxå. Sedan gick vi hem till och tog oss en lätt lunch innan vi tog bussen till Eurostop. Där var vi på Ö&B, apoteket och Ica Maxi. med tunga påsar vände vi hem. Glömde barnen fick varsin korv innan vi tog bussen hem. Upp till mamma oc lämnade grejerna plocka ihop fika. Köpte mig en blå termos på Ö&B så jag kunde ta med mig varmt vatten. Sedan hem så barnen få spela igen. Själv la jag mig i soffan och vilade ett tag innan jag ropade på barnen och sa att det var dax för fika. Nu spelar de igen och jag sitter i min soffa och virkar om ett tag ska vi hem och laga mat och titta på någon film som vi hyrde på nyår. 


Passar förstås på att gå in på dator och surfar runt lite oxå. 


Ha det. Kram

Av Pia - 1 januari 2016 12:55

Gott nytt år. God fortsättning.

Det blev inte bara nytt år utan även på fyllning av mammas wifi. Tjoho.

Vi hade lilla julafton igår. Killarna fick xbox one av mig och mamma. I paketet ingick det två spel. Vi köpte till en kontroll oxå och i den ingick det ett spel samt så köpte vi Minecraft. David blev så glad så han kramade Joakim flera gånger. Joakim blev förstås oxå glad. Han satt och log hela tiden. Försökte att koppla in den men man behövde vara uppkopplad på nätet för att komma igång. Barnen blev lite besvikna men var ok med det när de visste att de skulle spela idag. Så efter jag hade skålat med sovande barn och tittat på fyrverkerierna så satte jag mig ner och installera Xboxen. Trodde att jag hade fixat allt då så jag kunde sova. Men icke. Ena kontrollen ville samarbeta. Och när jag lyckades med det så ville inte spelen komma igång. De vill bara att man skulle betala en massa saker så det skulle bli lättare. Trött som jag var på morgonen så ilsknade jag till och svor en del. Det är fan att man inte bara kan stoppa in spelhelvetet och spela. Efter litet om och men lyckades jag. Så blev det lungt medans de spelade Minecraft. Gick och la mig för att sova lite. Precis när jag somnade ville de byta spel "Star Wars Battlrfront" (en skiva det oxå). Var det bara att stoppa in den och spela inte här heller. Tog väl en kvart, tjugo minuter att få i gång den. Nu spelar de för fult iallafall.

Jag har gett upp sovande och har istället satt på en tvättmaskin och kokar risgrynsgröt. Snart ska jag fixa lite lunch till spel-killarna. Men innan det ska jag sitta i lung och ro och virka lite till ljudet av Star Wars krig.

Har en trevlig första dag på detta nya år.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards