acasadipia

Alla inlägg den 9 juni 2014

Av Pia - 9 juni 2014 07:19

Idag var det sista gången jag var på dagis. Davids sista vecka. En epok är över. På fredag åker jag och barnen till Gotland. Tiden går fort.

I fredags hade jag en riktigt jobbig dag. En riktig låg dag, det kändes i hela kroppen. Vilken tur att jag har en som tar hand om mig när jag faller. Min underbara man var helt fantastiskt mot mig och barnen. Stöttade och fixade så dagen flöt på. Jag är så van att jag måste ta mig igenom sådan här dagarna själv så det kändes jätte lyxigt.

Mina underbara barn har testat vårt tålamod de senaste tre dagarna. Tror de har testat hur långt de kan gå innan man bryter ihop. Hade ett samtal med dem innan de somnade så i morse gick allt bra igen. Först mår man skit i fredags och sedan testar ens barn ens tålamod under flera dagar, det tar verkligen energin ur en. Idag tar jag nya tag.

Igår förvandla jag köksbordet till pysselbord. Barnen fick ha projekt som på gick hela dagen. De kunde gå och leka medans färgen torkade. Jag pärlade lite och målade några stenar. Annars hjälpte jag barnen med deras.

I fredags firade vi nationaldagen med ansikts målning och fika. Hade bjudit hem Jessica och hennes tjejer. Så här. Blev barnen.

Joakim klippte sig i lördags oxå. Här kommer före och efter bilder

Älsklingen och David fick sina hår klippta oxå. Fast då tog vi klippmaskinen hemma och rakade dem. Tog tyvärr inget kort på David som ny klippt men så här. Var det före.

I helgen har jag även gjort rabarbersaft. Mums

Annars har jag tagit det lugnt. Återhämta mig efter fredagens down. Har tydligen sovit så hårt att jag inte har hört älsklingen hosta. Snarkat har jag tydligen gjort oxå.

Ha en bra dag!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards