acasadipia

Alla inlägg den 11 augusti 2013

Av Pia - 11 augusti 2013 10:05

Många år har gått saknar dig fortfarande. Min kusin Elin.

Idag skulle hon ha blivit 39 år. Men hon blev bara 22 år.

Av Pia - 11 augusti 2013 09:36

Jaha nu är det söndag igen. VArt tog denna vecka vägen?


I torsdags var jag i Eskilstuna och träffade Min gammla kompis Marita och hennes barn. Vi han med att bada i parken badet innan det började att regna. Sedan blev det amrikanska Pizzor innan vi åkte hem till Maritas föräldrar i slagsta. Efter lite Te/kaffe satte vi barnen på varsin cykel och gick en liten nostalgirunda till Slagstakiosken. Gick för mitt gammla hus och konstaterade att de hade rivit min fina garageport som jag sparka boll på   , men jag tyckte jag skymtade det gammla plommonträdet i alla fall. Alla Ekar stog kvar. Vi gick med Maritas brosbarn och hon sa att hon visst vem som bodde där nu. Det var nästan så man blev sugen att fråga om vi inte kunde komma in och titta hur det såg ut inne i huset. Man är ju nyficken. Vi gick sedan min gammala skolväg, som var så lång att gå när jag var liten, Nu inte långt alls. Slut målet var i alla fall Slagstakiosken och belöningen var en härlig glass. Kan meddela att det regnade hela tiden som vi gick och åt glass. Jag tog en Daimsnäcka, Gå in på slagstaglass.com och kolla in deras fina glassar.


i fredags var jag på Thun´s men Peter och barnen, Det är en sådan där billighetsaffär som man kan fynda i. Peter skulle dit och frågade om jag ville följa med. Man kommer inte dit utan bil så det var snällt av honom. Det blev lite kläder till barnen, och så hittade jag mina nya jumpaskor till ett bra pris. på kvällen kom jessica och drack lite vin och någon grogg på balkongen. Vi satt och diggade 80- och 90-tals musik på balkongen. Vi konstaterade att innan man är 25 så är tre år mycket efter det så suddas åren liksom ut det är inte förrän det blir tio år emellan som man börjar märka åldersskildander. I allafall jessica är tre år yngre än mig och det märktes på vilken musik vi kom i håg. Men kul hade vi. När det blev kallt gick vi in, tror det var från kyla till värme som gjorde att jag börja känna mig på pickalurven. Efter jessica hade gårr fick jag ett så himmla godissug så jag åt upp allt som jag hde hemma. Bara vräkte i mig. Eftersom jag är en klok kvinna så började jag dricka vatten oxå. så när jag vaknade i går var jag pigg igen.


I går sydde jag lite. fållade kanten på en blivande duk. sedan börjarde jag att skära ut ruter till en huv åt min symaskin. Det ska bli en huv gjort av lappar från jeans. VI får se hur det går. Det där att klippa och skära är inte min bästa sida. Men jag får lära mig. kul är det. Mitt i allt så hade jag även tvättstugan. var för lat att vika tvätten i går så jag får ta mig i kragen och göra det i dag innan barnen kommer. Ska även hinna handla. Men kl är ju bara 10.00 och de kommer inte förrän vid tre så jag borde hinna.


Nästa vecka är min sista lediga vecka. Har barnen då så vi får se vad vi gör. Vädret får styra lite tror jag.



Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards