acasadipia

Alla inlägg den 6 mars 2022

Av Pia - 6 mars 2022 08:41

Har mått hyfsat bra i några dagar. Har varit ute på promenader och varit aktiv. Igår var jag på gymmet, så härligt. Har därför träningsvärk idag. Hoppas att jag kommer i väg på tisdag oxå.

På onsdag är det dax för behandling 2 av 6. Är lite orolig för hur jag ska må efter. Men de säger att den första gången är värst. Så hoppas att det är så.

Jag har blivit tröttare. Måste sova halva eftermiddagen. De har sagt att jag kommer att bli tröttare. Det ser jag inte framemot. Tycker redan nu att jag sover förmycket.

Tycker det är så långt till 1 juni då jag får den sista behandlingen. En evighet kvar. Tiden går långsamt nu. Det handlar bara att ta igenom dagen.

Så illa är det kanske inte. Planerar vad jag ska så i mina pallkragar. Stickar lite. Pysslar med diamond painting. Men ganska enformigt. Undviker affärer och folksamlingar. Gymmet är det enda stället jag går till. Jo jag undviker nyheter. Skulle ju följa det men tror jag skulle bli orolig och rädd då. Tittar typ på nyheter en gång om dagen kanske två. Det är inte så att jag inte bryr mig men jag resonerar så att jag inte kan gör något åt det nu. Koncentrerar mig på att ta mig igenom mina behandlingar och bli frisk och stark. Är det egoistiskt? Nä tycker inte det.

Medans jag skriver detta sitter Moltas och spannar på mina fåglar. Fåglarna verkar ta det med ro. Kanske spannar lite tillbaka

Ha en skön söndag vi är på väg med stora steg mot våren nu.

KRAM

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards