acasadipia

Alla inlägg under mars 2020

Av Pia - 19 mars 2020 08:22

Va bara två veckor kvar. Hur ska jag hinna med allt? Har ju den senaste veckan inte haft någon energi så packningen har blivit lidande. Nu kan man ju inte be någon om hjälp heller. Jag får väl ta mig i den berömnda kragen och sätta igång.

Men jag kanske ska börja dagen med en promenad i solen. Fåglarna är så glada när den riktiga solen lyser på dem. De har full med energi. Måste bara. För några dagar gav jag nästa mamma panik när jag skickade denna bild

Buren är tom!!

Näpp alla är på burbotten och pickar efter snäckskal

Eftersom jag just nu är så okoncentrerad när jag läser min virkbeskrivning så fpr jag glädjen att virka om samma varv flera gånger. Och eftersom jag inte har så myckt kvar på garnet och de nya är kvar på jobbet så är det ju perfekt.

Som ni läser så försöker jag vara positiv i frustationen att hela tiden göra fel. Positivt tänkande hjälper en framåt.

Från och med i morgon är jag frisk eller från och med i morgon är jag tillgänglig för jobbet igen. Kommer troligen att vara hemma men om jag behövs så ringer de efter mig. På måndag ska jag ta mig in till jobbet. Jag har inte riktigt förstått hur vi jobbar men tror att det är med reducerad styrka.

Vid minsta förkylning håll er hemma. Tänk på andra som kan bli smittade av er. Tvätta händerna och ge bara varandra kramar genom socialamedier. Kram

Av Pia - 17 mars 2020 07:35

Fortfarande hemma. Snuvig och hostig. Det kliar i halsen. Har några frågor

1. Om jag fortfarande är hostig på måndag vad gör jag då? Har då varit hemma i 14 dagar.
2. Har umgåtts med min mamma 70+ hela denna tid. Ska vi slura umgås?
3. Hur gör hundägare? Kan de gå ut med sina hundar?
4. Om man har två barn. Den ena är hostig och den andra fullt frisk hur gör man då?
5. Delad vårdnad av barnen. Ska barnen byta bostad varannan vecka?

Många frågor. Få svar. Man få gå på magkänslan.

Jag fortsätter att packa mina saker och hoppas vi kommer til vårt hus.

Ta hand om er tvätta händerna

Av Pia - 14 mars 2020 08:19

Ojojoj vad tiden går fort nu börjar man oroa sig för att man inte hinner packa allt. Och man oroar sig oxå om corona-viruset kommer orsaka några problem för flytten. Är ju fortfarande förkyld.

Ligger här i sängen och plötsligt hör jag min son snacka engelska. Undra vad han gör? Han sitter vid sin dator och spelar. Pratar han med någon? Wow de är så duktiga på engelska. Hur mycket man ogillar att de sitter och spelar så lär de sig engelska genom spelen. Båda min killar kan mer engelska än vad jag kunde och tror nästan de kan mera än vad jag kan nu oxå. De är iallafall mer bekväma att prata och skriva på engelska än vad jag är.

Idag skiner solen och jag ska ut och gå lite. Har just fått tillåtelse att traska in på vår snart egna tomt och kolla in rabatterna och se vad som har kommit upp.

Ha en skön lördag.

Av Pia - 11 mars 2020 18:40

Har drabbas av en lättare förkylning med lit feber. Men all infektion i mig leder till en jävla värk. Nä jag har inte corona-viruset. En vanlig förkylning. Men stannar hemma och tar hand om mig eftersom fibromyalgi blir värre och inte riskera att få corona.

Om nu inte corona-viruset sätter stopp för flytten så är det 22 dagar kvar till flytten. 33 lådor är hittills packade. David har packat tre själv. Men det går lite långsamt nu när jag inte mår bra. Igår blev ingen låda packad. Idag har jag packat två. Om jag mår bättre så kanske det blir några i morgon.

David var förkyld för två veckor sedan och förra veckan var mamma så det kanske inte är konstig att jag oxå blev förkyld. Vi får se om Joakim blir sjuk. Han är frisk men tonårstrött.

Så nu vet ni varför jag inte har skrivit.

Kram

Av Pia - 6 mars 2020 07:04

Idag om en månad så lämnar jag ifrån mig mina nycklar till lägenheten. Wow. Nu är det dax. Det blev inga mer lådor packade igår. Men en massa kommer det att bli i helgen.

Har ni förstått att jag ska flytta. Har nog inte riktigt förstått det själv. En massa positiv energi flödar i min kropp. Visst finns det en del jobbiga saker som jag tror jag förtränger just nu. Tänker inte gå in på dem. Men det är oros tankar som drar förbi. Antagligen helt naturligt när man håller på att avsluta en epok och börjar en ny.

Jaja det är fredag och jag känner mig glad med trött. Så tummen upp.

Av Pia - 5 mars 2020 18:43

Det blir ett inlägg på väg hem idag för i går glömde jag mobilen på jobbet. Vad man saknar den när man inte har den.

Två och en halv låda blev packade i går och så flyttade vi på fåglarna närmare fönstret så jag får utrymmet dör fåglarna stod till att ställa packade flyttlådor.

I morse packade jag en del böcker. Tre lådor halvt packade så de inte blir för tunga. Den andra halvan får jag lägga något lätt.

Vi hörs i morgbitti igen

Av Pia - 4 mars 2020 06:56

Fick en massa flyttkartonger levererarad. Två och en halv låda blev packad. Så nu är man verkligen på gång med packningen.

Jag tror inte jag har vissat hur mars i min bujo ser ut. Min kollega som gpr i pension i slutet av denna månad kom med förslaget om temat.

Ha en bra dag

Av Pia - 3 mars 2020 07:28

Nu kör jag nedräkningen till flyttlasset går.

Idag kommer det en massa kartonger så nu är det liksom på riktigt att jag ska flytta. Känns så konstigt. Allt prat och drömmar och funderingarna blir verklighet. Det känns verkligen overkligt. Mars 2020 händer det en massa. Flyttar, min son blir en fjortis, två av mina kollegor går i pension, får två nya kollegor. Ok det går in lite på april oxå. Men en massa händer inom en månad. Det mesta positivt för mig. Så jag kämpar på. Visst känner jag något mörkt långt ner som försöker ta sig upp. Men allt positivt som händer håller den sig där nere. Värken har varit lugn och hållit sig på bra nivå en längre tid nu. Men tyvärr så smyger den sig på nu. Det värker över hela kroppen ganska intensivt. Det är kanske mörkret som gör det? Eller så gör jag för mycket.

Är på väg till dietisten hade trott att jag skulle komma till hundra gränsen denna gång. Men vet att det har slunkit ner för många kakor och för mycket godis denna månad. Har i för sig gått mera. Så får hoppas på att vikten ligger still. Få skärpa mig. Jag ska under hundra innan sommarsemestern.

Ha det gått

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards