acasadipia

Alla inlägg den 29 april 2019

Av Pia - 29 april 2019 07:06

Efter en lång och tuff förkylning är jag tillbaka.

Åkte på påsklov med barnen till Gotland veckan innan påsk. David var hängig när vi kom dit. Joakim insjuknade efter någon dag och jag efter yttligare någon dag. Både jag och Joakim låg sjuka även förra veckan. Har fortfarande känningar av den men det blir bättre och bättre dag för dag.

I lördag invigde vi grillsäsongen. Vi grillade korv till lunch. Mysigt värre.

David har varit ute den mesta tiden av helgen med sin basketboll och spelat king med kompisar. Fråga mig inte vad king är. Har bara noterat att de står i varsin ruta och stutsar bollen mellan sig på något bestämt sätt. Kul är det iallafall. De spelar så svetten lackar. Och de är ute och inte inne framför tvspel. Men kan säga att när de är inne och spelar så pratar de med varandra på telefon.

Själv har jag varvat vila med nytta. Har rensat på balkongen. Hade stälkt ut en massa sparade ev pysselsaker. Rensade hårt. Vanliga saker som toarullar och andra förpackningar som det kommer nya med jämna mellanrum slängde jag. Mer unika saker sparade. Halverade faktiskt sakerna. Men det är en hel del kvar att gör på balkongen innan den kan användas.

Har även planterat om blommor. Äntligen får de som mest behöver det ny jord och näring. Har en eller två blommor kvar som är i stort behov.

Nu nästa problem att ställa ut dem i fönstren så de trivs.

En enda av mina pellisar överlevde vinter. En hängpellis av alla. De brukar dö över vinten för mig. Men får glädjas för den enda.

Eftersom jag ska ha middags gäster på fredag får jag nog ta mig i kragen och röja så det ser någorlunda fint ut. Man kan ju släcka ner och dra ner persiennerna och bara ha levande ljus (batteri drivna) så ser det inte så farligt ut. Nä så illa är det inte. Lite röj och lit damsugning så är det ok. De vet ju att jag inte har den ork som krävs att ha ett tiptop lägenhet. Sattsar på maten istället.

Ha det gått

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards