acasadipia

Alla inlägg den 19 juli 2018

Av Pia - 19 juli 2018 07:51

Det är spännande varje dag när jag går till pendeln. Ska jag få åka endast pendel till Stockhilm city eller måste jag byta till tunnelbanan vid Odenplan och hoppa av vid Gamla stan med byte på t-centralen. Gröna linjen vänder på t-centralen och jag får byta till röda linjen. Och vill bara säga att det är svalt och skönt på pendeln och Odenplan men så jävla hett i tunnelbanan och t-centralen. Det är vidrigt varm så jag är glad att jag inte behöver resa så länge med tunnelbanan. På jobbet har vi helt okej temperatur. Så det jobbiga på dagen är till och från jobbet. Förutom att man lider i värmen som alla andra mår jag faktiskt riktigt bra. Minimalt med värk. Att man är trött är ju något som jag dela med andra just nu. Känner mig lite förundrad över det. Lyckas jobba 75% i extrem värme, åka hem och laga mat till killarna men ändå mår jag helt ok för att vara mig. Jag njuter av det.

Nu tänkte jag visa mina andra pyssel som jag gjord på Gotland. Köpte tre små blompallar som jag målade. Mamma ville att jag skulle måla hennes knivblock, så det gjorde jag. Målade även en blompall till mamma.

Ja nu har jag nog vissat det jag gjorde på mina tre veckor på Gotland. Nä jag började med en tavla oxå men den är inte klar ännu så jag har inte tagit något kort på den. Nu undra ni vad minna killar gjorde. Stuttsmattan hjälpte vi åt att sätta upp, så där stuttsade dem en del. Vi spelade kubb (för få gånger). Men om jag säger mobiltelefon, hörlurar och WI-FI så förstår ni vad killarna gjorde mest. Självklart var vi på några utflykter oxå.

Hoppas er semeter blev/blir bra.

Ha en bra Torsdag.

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards