acasadipia

Alla inlägg den 3 april 2013

Av Pia - 3 april 2013 19:47

Det går sakta men säker framåt med det mesta här hemma. nu funkar dator som den ska igen, alla program är inlagda. Har bytt skärm för den andra jag hade var trasig och visade allt i grönt. Så nu funkar datorn. Tjoho.


Nästa problem är att skaffa en frysbox, Först ska jag kolla upp om man kan ha den i i klädgaderoben, om jag får det så måste jag dra el dit. Har snackat men en som kan el sa att jag även behövde en ledig plats i proppskåpet, det problemet är löst. Men det största problemet är pengarna hur mycket kan detta kosta? ingen aning. Men i längden kommer jag nog tjäna på det om jag bakar allt mitt bröd och lagar matlådor som jag fryser ner o.sv


Man ska ta ett problem i taget. Annars kanske man stressar fram beslut och det blir fel och dyrare för att man måste göra om.


Nu ska jag gå och forsätta och virka. sedan ska det bli tidig sänggång så jag orkar upp och jobba i morgon.


Ha en trevlig lill-lördag.

Av Pia - 3 april 2013 11:53

I dag saknar jag verkligen en bil. Behöver handla men jag mår inte bra så det skulle ha gått mycket smidigare om jag hade en bil. Men jag har cykeln eller så har jag mina ben vet inte vilket som är bäst. Det tar kanske 25 minuter till affären men bena och ca 12 minuter med cykel. Om man går så blir man varmare än när man cyklar för då blåser det kallt. Svårt val.


Vad tycker ni jag ska göra? låna en bil på parkeringen, de står ju bara där då skulle jag ju kunna låna en. Men jag känner inte mina grannar ännu. om jag hade gjort det så hade jag nog fått låna för att åka och handla. när Jag får välja mellan cykel eller mina ben. Det positiva är  ju att jag får motion. men det negativa är att jag mår inte så bra så jag vill ha motion just nu. Jag sätter mig nog och virkar lite innan jag bestämmer mig.



Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards