acasadipia

Alla inlägg den 11 januari 2022

Av Pia - 11 januari 2022 22:33

Då ligger man nästan klinisk ren och ska försöka sova. Har duschat inför operation. Ska föra samma procedur imorgon innan vi ska åka. Ska vara på sjukhuset kl 7.00

Jag vill ju leva så ta bort cancern är inte problemet. Men ta bort brösten tydligen en himla stor grej. Hur många positiva saker jag än kan komma på med att inte ha bröst så kommer tankar på utseendet upp. Och hur känns det att inte ha bröst. Kan inte förstå den känslan. Kan inte förbereda mig på den för jag kan inte fantisera mig in i den situationen. Känner mig just nu lugn. Men har varit väldigt ledsen i dag efter de spruta in radioaktivt medel i brösten som en börja på operationen. De gjorde det för det ska leda dem till mina lymfkörtlar. Iallafall den först den så kallade porten. Om de inte kan se någon cancercell (eller vad de ser) så har den inte spridit sig och då räcker det med "bara" den här operation. Så håll tummarna på det.

Det känns verklig nu.

Jag har bröstcancer

Imorgon operar jag bort mina bröst så jag får bort cancern.

Hur reagerar min fibro på detta? Det är ju klart att jag kommer att reagera psykiskt, men som en vän sa så har jag ju varit inställd på operation av brösten. Trodde bara att jag skulle hinna gå ner i vikt så jag kunde få nya bröst på engång. Och att det skulle vara för att förhindra att jag skulle få bröstcancer.

Jag ska försöka få en period med så lite smärta som möjligt så jag kan komma i gång med träning (läs promenader) så fortvsom möjligt. Komma igång med vikt resan jag har börjat. Längtar tills jag kan gå vidare. Och tänka där fick jag en erfarenhet till och lär mig hur jag hanterat den erfarenheten och kanske lär mig hantera andra jobbiga situationen iframtiden.

Som vanligt försöker jag vara positiv. Tror livet blir lättare då.

Kram och godnatt

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards