acasadipia

Alla inlägg den 22 september 2020

Av Pia - 22 september 2020 07:22

Hur mycket snor kan man ha? Och hur länge kan man hosta så här? Alltså jag hostar så jag nästa spyr. Ibland tappar jag nästan andan. Jag är så less på detta nu. Vill faltiskt till jobbet igen. Tråkigt att vara hemma. Iallafall att vara hemma och sjuk. Annars skulle jag kunna tänka mig att vara hemma har en massa saker som jag borde göra som jag inte orkar nu.

Ikväll får vi hem ett paket från Gårdssällskapet. Ekologiskt kött. Och när producerat. Spännande att se vad det är. Det är blandat med nöt, fläsk och kyckling. Från korv till lite lyxigare bitar. Allt på samanlagt 8 kg. Spännande.

Och på fredag så kommer dörren till hobbyrummet. Och på något sätt ska vi få hem material som isolering och en del plankor och något som heter windy. Skulle behöva rensa och tömma förådet oxå. Men var fan ska jag hitta orken mellen snuvan och hostan.

Sedan har jag en tunna för trädgårdsavfall som tömms på fredag. Men den är just nu tom och det finns en massa ställen på tomten som behöver klippas.

Ni hör en massa att göra. Och jag är fortfarande sjuk. Nu tänker ni men dina söner då. Den minsta har precis blivit frisk (det var han som smittade mig) och varit några dagar extra hos sin pappa. Den älsta har precis blivit sjuk. Och mamma är mitt i förkylningen. Så en riktig sjukstuga är det här. Nä inte covid-19. Det gick vi igenom i maj. Nu är det en kraftig förkylning. Men man ska vara symtomfri innan man går tillbaka till jobbet så detta är långdraget.

Hoppas ni har klarat er från förkylning och annat elände och varit friska.

Ha det

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards