acasadipia

Alla inlägg under juli 2019

Av Pia - 5 juli 2019 06:24

När jag satt och åt frukost på min inglasade balkong så ven och tjöt det utanför pga blåsten. Satt och tänkte att jag kommer nog skriva typ så här pp bloggen "idag blåste jag till pendeln" men det hann monja (eller vad det heter) tills jag gick. Visst blåste det men inte så farligt på mig. Men jag hlrde vinden i träden som jag gick förbi. Och jag såg molnen swischa förbi. Men nere på mig var det inte så farligt. Kanske värre inne i Stockholm vem vet.

Duken jag virkar på, på jobbet, verkar det som att jag måste virka varje varv på till tre gånger. Jag måste alltså repa och virka om för jag har gjort fel. Väldigt irriterande. Är nog för trött att läsa diagrammet jag virkar efter. Jaja har något att göra nu när telefon har lugnat ner sig.

Äntligen börjar en av mina tre pelagoner visa att den tänker börja blomma. Ja ni hörde tre st. De dog i vintras. Minst femton stycken. Så tråkigt. När jag kommer till Gotland hoppas jag på att ragga några skott. Så jag kan öka min pelagonsamling.

Ha det skönt om det blåser håll i er och se upp för flygande föremål.

Av Pia - 4 juli 2019 07:10

Ni får ursäkta mig måste ta ett snack med herr fibro.

Hej herr Fibro!
Måste först tacka dig för du har gjort mig så medveten om mig själv. Men ändå så försöker du göra mitt liv till ren helvete. Du ger mig värk på de mest konstigaste ställen och tillfällen. Ibland eller oftas jämt utan anledning. Du gör så jag väldigt sällan får en djup sömn. Du ger mig alla konstiga syntom. Vad har jag gjort dej? Men du jag blir faktiskt riktigt arg och besviken på dig när du tar bort att en dusch är skön. Det var länge sedan jag tog en sköndusch. Vattenstrålana bränner på hela huden. Att duscha är nästan som ett ont måste för mig. Och det har du herr Fibro orsakat. Men en sak har du inte lyckats ta ifrån mig känslan efter en dusch. När man känner sig ren och fräsch. Men du har sett till att huden är extra känslig efter duschen så kläderna, spelar faktiskt inte någon roll vilka, skaver när jag sätter på mig dem efter. Men det är en känsla som Jag vänjer mig vid under dagen. Nä har nog sagt mitt för i dag herr Fibro

//Pia

Jag var brar tvungen att skriva lite till den där herr Fibro blir så trött på honom ibland. Då kanske ni undrar varför det är enn herr och inte en fru. Jo det beror på att fibro ger mig så många motgångar och hjälper inte mig framåt så det måste vara en hon. Om du är en han och läser detta så skulke det nog vara tvärtom om jag hade varit en man.

Igår stötte jag på min lilla son och fick kramar av honom. Han frågade om jag var ledig i morgon svarade att jag är inte ledig först på lördag. Han titta lite konstigt på mig. Även fast han är 10 år gammal så har han inte riktigt förstått det här att även fast han och hans bror har sommarlov och att hans pappa har semester så kan mamma jobba. Har ju varit mycket sjukskriven i hans liv så att mamma jobba alla och hela dagar har han lite svårt att förstå eller så vill han inte förstå jag vet inte. Han tycker kanske att jag kan jobba när han är i skolan sedan kan jag vara hemma när han är hemma eller något sådant.

Ha det

Av Pia - 3 juli 2019 07:58

Antingen värk eller utmattande trötthet. Vilket är värst? Vet faktiskt. Om jag bara var trött skulle jag säga värken. Men denna utmattande trötthet som inte försvinner efter man har sovit utan pulserar i kroppen. Så trött att kropoen skakar. Det är svårt att förklara känslan när tröttheten har blivit utmattande. Värk har jag men den liksom insluts i en matthet så hela kroppen känns dåv.

Försöker göra saker hemma får göra i fem minuter sedan en kvarst vila. Som ni hör det går framåt men jävligt lågsamt. Jag får väl vara positiv för det. Varför är det så här då? Jag har ingen aning. Kan vara vädret. Detta hoppande fram och tillbaka. Jag är glad att jag änså länge kommer upp ur sängen och åker till jobbet. Lyckas få till mina steg, tar små promenader lyckas handarbeta, fixa med min bujo. Det kunde ha varit värre att jag inte hade fått mig att göra något av de ovanstående sakerna.

Eftersom det har varit månadsskifte så har jag fixati bujon. Det tog typ fyra dagar istället för en dag men fint nlev det. Sommartema.

Ni ska oxå få en liten titt på duken jag gör på jobbet. (Alltså när det är lungt) den kommer att bli stor.

Pusslet jag lägger är svårt men änså länge har jag inte haft någon tanke på att ge upp. Börjar bli dax att sotera bitarna i former.

Av Pia - 2 juli 2019 06:19

Tidig morgon. Tröttheten sitter i. Enormt svårt att komma upp. Vill ligga kvar och bara sova mig igenom några dagar. Men det är ont om folk på jobbet så plikten kallar. Vet faktiskt inte om det skulle bli bättre.

I dag har jag på mig min fina tröja jag fick av Pia

Ok ni fick med dubbelhakorna och valkarna på magen. Men förstås obsaverade ni inte dem utan blev så fascinerad av motivet. Hihi.

Tänk att det är juli redan halva detta år har gått. Vart tar all tid vägen? Fick reklam från Destination Gotland på facebook att de släpper flera biljetter för 95 kr i juni. Hoppas det var juli de menade för juni är ju slut.

Det är faktiskt en ganska händelselös vecka. Inget planerat. Hoppas på att orka fixa lite i hemmet inför semestern. Men tröttheten kanske gör att det inte blir något gjort alls.

Har hittat några fina ordvitsar på FB som jag vill dela med mig. Handla om värk och mående

Av Pia - 1 juli 2019 07:00

Efter en händelserik helg är det dax att jobba.

En helt underbar lördag i Eskilstuna med goa vänner. Var på upptäcktsfärd i Eskilstuna centrum. Oj vad det har förändras. Knappt så man känner igen sig. Kommer inte riktigt ihåg när jag var i centrum sist. Några år sedan iallafall. Sedan blev det picknick i Rothofsparken. Vi busade drack alkohol. Vi avslutade dagen med en flaska rosè på Trädgården. (En resturang)

Igår var jag utmattad. Och öm i kroppen. Sov mycket. Kunde inte konsentrera mig. Så det jag hade tänkt gör blev inte gjort. Hade tänkt fixa juli i min bujo men kunde inte det. Får gör det idag istället.

Fick en massa kramar av David som kom och hängde lite med mig. Ja eller xboxen. Men han kramade mig lite då och då.

Ha det gott denna måndag!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards