acasadipia

Alla inlägg den 17 augusti 2017

Av Pia - 17 augusti 2017 10:27

Har liksom tappat lusten med det mesta. Värken tar över. Försöker verkligen göra saker som är positivt för mig. Jag har lagat scenkonsten från Gotland.

Det gjorde jag för ett par dagar sedan. De står fortfarande på brickan.
Har försökt att organisera mitt liv och få mig att göra lite varje dag. Hittills har det gått ganska dåligt. Men jag hade roligt när jag gjorde min lista.

Som i går satte igång en tvätt men hängde den inte. Men jag var hos dietisten, som jag senast var hos veckan innan midsommar, trodde jag hade gått upp i vikt. Eftersom jag har slarvat med maten och inte kunnat tränat pga värk. Men så var det inte jag hade gått ner 2 kg. Wow alltså ner två jäkla kilo. Vad ska jag dra för slutsats av detta. Ha en jäkla värk slarva med matintaget och träna minimalt? Nä sluta slarva och träna lite mer så kanske de går ner mer. Eller Hur? Så ska jag tänka.

Hur tusan ska jag vända på den nergående spiralen. Den drar mig längre och längre ner. Varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund är en kamp för mig. Vill inte att det negativa i mig ska vinna. Vill vara den där glada och positiva tjejen jag brukar vara. Jag brukar ju hitta något positivt i allt negativ på något sätt. Nu har jag tappat lusten för det mesta. Det roligaste jag har är att höra killarna diskutera sina spel med varandra. De har talat om för mig att de har roligt så jag behöver inte oroa mig för dem. Vi tittar på film på kvällarna. David sommar typ efter en halv timme. Joakim klarar en halvtimme till. Så jag sitter och tittar klart innan jag får dem i säng. Har lyckats genom att prata genom ett gosedjur med Joakim att börja använda deo. Han har börjat lukta svett och David har klagat högljutt på det. Så jag tänkte det var bäst att fixa det innan skolan så han inte blir retad för det. Det skulle bryta ner honom. Så han har nu en kvällsritual med att tvätta sig under armarna och sätta på deo. Att typ hela badrummet är nerblöt struntar jag i.

Jag blir glad och får energi när jag få träffa folk. Behöver det. Min kompis kan ju inte komma varje dag till mig. Så om någon annan har lust för fika välkomna.

Ha Det!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards