acasadipia

Alla inlägg den 5 september 2013

Av Pia - 5 september 2013 07:38

Jaha min andra fasta-dag. JAg är så nyfiken på hur detta ska gå så jag vill att denna månad ska gå fort. Ska min kropp få för sig att göra som jag vill eller gör den tvärtom. Spännande.


Hemma håller jag på med Mormorsruter igen. har bestämt mig för att jag måste göra klart en färg innan jag får börja virka något annat. Har ca 10 kvar på denna färg.

 

Det är bara en morgon kvar denna vecka som man måste gå upp när klockan ringer Himmla skönt.


Jag har kommit på det bästa med att Obama är på besök är att Stockholm får i två dagar renare luft i centurm pga att det är så lite trafik  där.


Annars så har jag faktiskt inte drappas så mycket av avspärrningarna. Sitter mitt i smeten men höll mig inne på lunchen och var tidig på jobbet och när jag gick så tror jag han var på KTH så det var inte avstängt min vanliga väg. Men hörde av andra kollegor att när han hade landat och var på väg så stängdes allt av runt Riksdagen så vi var väl instängda ett tag där. Men jag höll mig som sakt inne. Det var demostrationer på mynttorget, jag hörde dem och såg några poliser springa förbi mitt fönster annars inget.


Och jag har ännu inte blivid påkörd av någon cyklis till och från jobbet. Bilarna är inte så farliga för där vet förarna att man ska hålla uppsikt för andra medans cyklister tror att om jag plingar på min klocka eller bara cyklar så ska andra aktas sig spellar ingen rolla vilket fordon det är cykel ska fram först verkar det som. Visst det finns de som kan reglerna men de är få. som gångtrafikan så är man längst ner i alla lägen. Man ska flytta på sig. Det ända är om olykan är framme så är det bilisten eller cyklisten som åker dit för det. i för sig så får väl gångtrafikanten de värsta skadorna. SÅ man hoppar undan så gärna även fast man har lagen på sin sida.



Ha en bra dag!!

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards