acasadipia

Direktlänk till inlägg 2 februari 2017

fru negativ!

Av Pia - 2 februari 2017 08:11

Ingen bra dag i dag. Ska berätta om morgonen.

David vaknade och sa jag har jätteont i halsen. La en hand på pannan och konstaterade att han inte var varm. Man behöver ju inte ha feber för att halsen ska värka. Tog fram ficklampan och såg en frisk rosa hals. Så killen får gå till skolan.

Joakim klagade på huvudvärk och magont. Lite svårare att kolla men efter typ en minut efter han hade sagt det frågade han om de fick spela fotboll i hallen. Så då var det löst. Denna kille får oxå gå till skolan.

När de såm killarna hade gått var det dax att övertala sig själv att komma iväg. Ryggen värker. Resten av kroppen och själen känns avdomnad. Men så känns det ju alltid. Så denna tant får allt gå till jobbet.

Här sitter jag nu på pendel på väg till jobbet. Ska försöka att låta positiv och glad mär jag svarar i telefonen så alla känner sig välkomna. Även fast jag är tvärtom. Det är ju bara idag och morgon kvar på denna vecka.

Hade tänkt att träna igår. Men ingen energi alls så det blev ingen träning. Sattsar på ett pass i helgen.

Jag har appen Lifelog, för att jag ska ha möjlighet att nå några mål så har jag sänkt målen på appen. Förut hade jag som mål att gå 13 000 steg. Kom aldrig eller väldigt sällan upp till det. Titta lite hur mycket jag går. Det vat runt 7700 till 7800 steg per dag så jag har satt målet 8000 nu. Tiden jag går är ca 1timme och 15 minuter per dag så mitt nya mål är 1,5 timme per dag. Hade 3 timmar som mål förut. De nya målen ska jag klara. Och när jag har gjort det ett tag så höjer jag målet lite.

Varje morgon när David öppnar dörren till trapphuset har han sitt slagträ i högsta hugg. När lampan är tänd ställer han tillbaka det prydligt i hallen så han kan använda den nästa dag. Han är mörkrädd och det är mörkt i trappen när de går till skolan.

Det kanske inte var så mycket negativt jag skrev men jag känner mig jävligt negativ i dag.

Ha en bra dag

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - Onsdag 10 april 14:03

Två dag har jag försökt jobba. Vad har hänt under dessa dagar? Ångest, hjärtklappning och värk. Fan jag var inte redo ännu. Nu är jag åter sjukskriven på heltid. Jag känner inte igen detta. Har varit deprimerad och haft ångest förut. Men de...

Av Pia - Tisdag 9 april 11:47

Rummet färdigt för jobb. Det är två timmar kvar så nu vila. Före: Efter: ...

Av Pia - Tisdag 9 april 09:31

Trodde inte jag skulle bli så här dålig. Så dålig att jag har varit helt sjukskriven i 6 veckor. Fattar ni 6 VECKOR. Idag börjar jag jobba 50 %. Börjar med att jobba hemifrån. Jag har ångest för att börja. Det började i söndags med en pirrande käns...

Av Pia - Onsdag 28 feb 10:24

Jag tror inte man brukar säga att de som har fibro har skov. Men efter att ha haft fibro i typ 9 år har jag sett ett visst mönster. Brukar ha mer värk på våren och hösten. Det är då jag har längre perioder med hög värk och mina tabletter hjälper inte...

Av Pia - Tisdag 20 feb 06:35

Nu är verkligen våren påväg. Hörde fågelkvitter hela vägen till pendeln. Det är ju ett vårtecken. Har ni tänkt att trötthet kan vara på många olika sätt? Man kan vara trött för man går upp tidigare på morgonen. Man kn vara trött för man har träna...

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards