acasadipia

Direktlänk till inlägg 25 november 2015

Fattar han inte!

Av Pia - 25 november 2015 07:23

Här kommer de utlovade bilderna ljusen jag gjort. Tänk på att jag är en glad amatör när det gäller gjutning av ljus.

Mamma och jag var och shoppade till renoveringen i kök och hall. Det blev, grundfärg, repreationstappet, klister, golvskydd, tabetskrapa, prov burk på ny färg till hallen, spackel och kakel.

Idag ska vi till Uppsala och shoppa vidare. Måste passa på medans mamma och bil är hemma. Snart drar hon till Gotland igen.

Min sorg efter min älskling är som ett vakuum nu. Hade så gärna velat att han var här. Saknar honom på alla plan och sätt det går. Ibland får jag för mig att jag bara drömt att han är död. Men tyvärr är det verklighet. Han kan inte ha fattat hur mycket han betyde för mig och andra. Han fattade inte att han var viktig för många. David brukar prata om honom som före och efter hans död. Det hände när gubben fanns och det hände när gubben hade dött.

Att jag inte kallar honom vid namn beror på när han var i liv ville han inte bli nämnd med sitt namn. Så jag känner med respekt för hans vilja så fortsätter jag med det.

Det är som det knyter sig i mig hela tiden. Mellan det är jag nästa överaktiv. Överdriver den känsla jag har just då. Min stackars kollega och vän Pia får ta en del. Men jag tror hon är lite i samma situation så jag får ta en del från henne oxå. Vi ge och tar från varandra när vi är i jobbiga situationer i livet. Tack Pia att du står ut med mig. Mamma får en del oxå men det kanske är mer naturligt när man har en bra relation. Tack mamma för allt. Det finns flera som stöttar i min kamp att må bättre oxå har inte glömt er heller.

Livet går vidare på ett konstigt sätt. Tycker om att följa mina vänner på Facebook och instagram och se att det finns familjer som har det bra just nu. Det stärker mig. Får mig att gå vidare. Såsmåningom kommer jag oxå ha en lugnare, tryggare, gladare och harmoniskare till varor i livet. Den dag kommer sakta men säkert.

Det händer mycket i världen runt omkring oss nu. Men jag har bestämt mig för att inte gå och vara rädd för vad som kanske kan hända. Livet är för kort för det. Jag ska försöka förmedla till mina barn att inte vara rädda heller. Utan leva på med våra liv. Jag känner inför dem att det är min plikt att se till att jag kommer framåt och visar livsvilja. Jag är viktig för dem och många andra. Komihåg att du som läser detta är viktig för din omgivning, mer än du själv tror. Komihåg att ta sitt liv är ingen bra ut väg. Det är många som kommer att må dåligt av att en nära avslutar sitt liv. Det är svårare att acceptera ett sådan slut än ett slut av sjukdom eller olycka. Nu säger jag inte att det är lätt att acceptera en sådan död utan det jag menar det är svårt att acceptera att någon vill ta sitt liv mitt i livet.

Sänder en massa kramar till alla.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - Onsdag 10 april 14:03

Två dag har jag försökt jobba. Vad har hänt under dessa dagar? Ångest, hjärtklappning och värk. Fan jag var inte redo ännu. Nu är jag åter sjukskriven på heltid. Jag känner inte igen detta. Har varit deprimerad och haft ångest förut. Men de...

Av Pia - Tisdag 9 april 11:47

Rummet färdigt för jobb. Det är två timmar kvar så nu vila. Före: Efter: ...

Av Pia - Tisdag 9 april 09:31

Trodde inte jag skulle bli så här dålig. Så dålig att jag har varit helt sjukskriven i 6 veckor. Fattar ni 6 VECKOR. Idag börjar jag jobba 50 %. Börjar med att jobba hemifrån. Jag har ångest för att börja. Det började i söndags med en pirrande käns...

Av Pia - Onsdag 28 feb 10:24

Jag tror inte man brukar säga att de som har fibro har skov. Men efter att ha haft fibro i typ 9 år har jag sett ett visst mönster. Brukar ha mer värk på våren och hösten. Det är då jag har längre perioder med hög värk och mina tabletter hjälper inte...

Av Pia - Tisdag 20 feb 06:35

Nu är verkligen våren påväg. Hörde fågelkvitter hela vägen till pendeln. Det är ju ett vårtecken. Har ni tänkt att trötthet kan vara på många olika sätt? Man kan vara trött för man går upp tidigare på morgonen. Man kn vara trött för man har träna...

Presentation


Denna blogg handlar om mig och mina intressen samt hur jag kämpar med vardagen.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

a casa di Pia

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards